Hoppa till innehållet

Bodens kommun

Bodens kommun har varit medarrangör till Näringslivsgalan Boden sedan starten 2004.

Vi som jobbar med näringslivsfrågor på Bodens kommun vill att det ska vara enkelt att driva framgångsrika företag i Boden. Vi hjälper till när det gäller tillstånd, markexploatering och finansieringslösningar. Samtidigt erbjuder vi dig som entreprenör rådgivning och tillgång till nätverk. Vi driver utvecklingsprojekt som är strategiska för näringslivet i Boden, ofta i samverkan med andra kommuner, företag och universitet.

Vi tycker det är viktigt att skapa arenor för företag att träffas och särskilt när man som här kan lyfta fram och prisa flera av de duktiga företag vi har i kommunen, därför känns det självklart för oss att medverka till denna gala.

Läs mer om Bodens kommun

 

NTM Media

NTM Media är en del av en NTM som är en av Sveriges största koncerner för lokal media med medarbetare på lokal marknad, från Småland till Norrbotten. NTM Media hjälper företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Tillsammans med vår Content Studio, reklambyrå, tryckeri, distribution och e-handel är NTM Media en helhetspartner med oändliga möjligheter.
 
Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. Vi levererar lokala nyheter varje dag och verkar för det lokala samhället för att skapa en bättre plats att leva och verka i. Lokala nyheter varje dag, året runt.

 

By Formsmedjan. Powered by YAGO.